Δίποντο


Red hot chili Peppers: το αγαπημένο συγκρότημα του Γιώργου και της Γιασεμής. Εσείς τι μουσική ακούτε; Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:
https://poll.fm/5ve1u

Σχόλια

  1. Ε.Κ.
    Προσωπικά δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Στις λίστες της μουσικής μου θα μπορούσε να βρει κάποιος κομμάτια από ποπ μέχρι και ροκ. Είμαι αρκετά επιλεκτική με την μουσική που ακούω και διαλέγω μόνο ξένα τραγούδια καθώς τα ελληνικά τραγούδια και οι στίχοι τους δεν με συγκινούν και δεν ακούγονται ευχάριστα στο αυτί μου.Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Swan Mendes.Τα τραγούδια του είναι ωραία γραμμένα, προσεγμένα τα οποία έχουν στίχους με βαθύ νόημα αν κάποιος τους αναλύσει. Άλλοι τραγουδιστές-τραγουδοποιοί που μου αρέσουν πολύ είναι ο Harry Styles αλλά και ο Ed Sheeran οι οποίοι έχουν εξίσου όμορφα και με νόημα τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π.Π.
    Η μουσική που ακούει ο καθένας πρέπει να τον εκφράζει και να τον ηρεμεί. Εγώ δεν έχω κάποιο αγαπημένο είδος μουσικής, ακούω και ξένα και ελληνικά τραγούδια. Παλιότερα άκουγα συνέχεια τα τραγούδια ενός συγκροτήματος που λεγόταν "One direction" αλλά τώρα δεν ακούω τόσο πολύ επειδή διαύθηκαν. Τον τελευταίο καιρό μου αρέσουν κάποιοι τραγουδιστές για την ωραία τους φωνή, αλλά μου αρέσουν περισσότερο για την ομορφιά τους όπως σε όλα τα κορίτσια. Γενικά είμαι από τα άτομα που αν ακούσουν μία φορά ένα τραγούδι είτε παλιό είτε όχι, τα τραγουδάνε συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο